HERCULESPLEIN 25, UTRECHT

Skizaak Utrecht

Skizaak Utrecht verkoopt allerlei wintersportartikelen zowel online als in de winkel. Alle producten die online aangeboden worden zijn ook beschikbaar in onze winkel, kom dan ook gerust langs om deze te bekijken. De winkel is gevestigd op Herculesplein 25 in Utrecht.

In de online shop en in de winkel zijn verschillende ski’s, skischoenen, skistokken, helmen, brillen, snowboards, en bindingen te vinden. Het materiaal dat we verkopen bij Skizaak Utrecht is grotendeels tweedehands. Naast tweedehands artikelen hebben we in de Skizaak ook een assortiment aan nieuwe producten, neem bijvoorbeeld de Fischer My Aspire ski’s en de Salomon X access 80 Energyzer.

Het huren van ski materialen in een wintersport gebied kan natuurlijk in de kosten lopen. Daarom is het bij de Skizaak mogelijk om gebruikte (of nieuwe) ski’s te kopen. De tweedehands ski’s kosten slechts een fractie van de nieuwprijs. We garanderen dat elke ski nog vele vakanties te gebruiken is. In dat opzicht zijn tweedehands ski’s een goede investering.

Voordat wij de ski’s versturen aan onze klanten worden deze altijd uitgebreid gecontroleerd. Dit om te garanderen dat de spullen die mee gaan van goede kwaliteit zijn, zo garanderen wij altijd heerlijk skiplezier. Als je ski’s bij ons huurt of koopt zullen we deze altijd kosteloos waxen en slijpen.

Hieronder vind je een impressie van onze winkel.

Vroeger had ons bedrijf in Utrecht de naam Skihandel Utrecht. Na een samenwerking met Skihandel Heeze is Skizaak Utrecht zelfstandig verder gegaan als skiwinkel. Sinds het afgelopen seizoen draagt het bedrijf de naam Skizaak. Ondanks dat er geen andere vestigingen zijn in Nederland, staan we onder ander ook bekend onder de naam Skizaak Utrecht.