Ski Verhuur

Huur skisets met ski’s, skistokken en skischoenen. Je huurt de skiset voor een week en krijgt in totaal 16 dagen de skiset in bezit. Dit geeft je genoeg tijd om de skiset voor de skivakantie op te halen evenals het terugbrengen erna.

LET OP!! Tijdens de lockdown is het mogelijk om bij ons materialen te huren en op te halen. 

Huren voor een week gebruik. Totaal 16 dagen de tijd om de skiset op te halen en terug te brengen.

LET OP!! Tijdens de lockdown is het mogelijk om bij ons materialen te huren en op te halen. 

Juniors

Geschikt voor kinderen
Max. skilengte 140cm
Max. schoenmaat 38 EU
Skiset incl. ski’s, skischoenen en skistokken

Volwassen

Geschikt voor beginners, gevorderde en expert skiërs 
Ski’s
Skischoenen
Skistokken

Geschikt voor kinderen 
Max. skilengte 140cm en schoenmaat 38 EU

Geschikt voor beginners, gevorderden en experts
Skiset incl. ski’s, skischoenen en skistokken

Verhuurbeleid

Bij Skizaak Utrecht vinden we het belangrijk dat men naast de optie tot kopen, ook een skiset kan huren. Ski verhuur bij Skizaak Utrecht is voordelig en betrouwbaar. Zo hebben wij lage, gunstige prijzen die een stuk goedkoper zijn dan in de meeste skigebieden.Daardoor maken wij een low budget skivakantie mogelijk voor iedereen.

Je kunt de skiset ophalen op een zelf aangegeven datum, evenals kun je de retoursdatum zelf kiezen. In totaal verhuren wij de skiset voor zestien dagen. Dit betekent dat, als je week op skivakantie gaat, je zowel voor als na de daadwerkelijke vakantie zelf genoeg tijd hebt om de set op te halen en terug te brengen.

De skiset uit onze ski outlet kun je ophalen bij onze winkel, het adres is:

Herculesplein 25, 3584AA Utrecht

Voordat wij de ski’s verhuren waxen en slijpen wij deze gratis voor je. Daarnaast worden alle artikelen dubbel gecontroleerd. Dit om zeker te weten dat er goede spullen meegenomen worden.

Categorieën

De categorieën (junior, en goud) hebben wij ingedeeld op basis van de kwaliteit van de producten die wij in het desbetreffende pakket verhuren. Voor Junior verhuur zijn dit vanzelfsprekend kinderspullen. In dit pakket zitten kinderski’s (max lengte 140cm), kinderskischoenen (max maat 38 EU) en skistokken. Junior verhuur is niet ingedeeld op niveau, echter zijn de andere categorieën wel op niveau ingedeeld.

Omdat skiërs natuurlijk onderling niet allemaal hetzelfde zijn en qua niveau verschillen, hebben wij drie verschillende verhuur opties. Deze hebben wij geschaald van beginner tot expert.

Zowel de beginners, gevorderde als expert verhuur skisets bevatten ski’s, skistokken en skischoenen. De beginners set is geschikt voor beginners, de gevorderden set meer voor licht gevorderden. De expert set is vanzelfsprekend geschikt voor verder gevorderde skiërs.

Samengevat, bij ons ben je aan het goede adres als je goedkoop op wintersportvakantie wil gaan.