BURGEMEESTER BAUMANNLAAN 144

Skizaak Rotterdam (gesloten)

Skizaak opent eind 2020 een nieuw filiaal in Rotterdam, Skizaak Rotterdam. Ook hier verkopen we allerlei wintersportartikelen in de winkel. De winkel staat evenals de skizaak in Utrecht vooral in het teken van tweedehands materiaal, echter hebben we ook een groeiend aanbod aan nieuwe ski’s en skischoenen.

In de online shop en in de winkel zijn verschillende ski’s, skischoenen, skistokken, helmen, brillen, snowboards, en bindingen te vinden. Zoals voorheen genoemd is het grootste deel van het materiaal wat te vinden is bij Skizaak Utrecht en Rotterdam tweedehands. Naast tweedehands artikelen hebben we in de Skizaak ook een assortiment aan nieuwe producten, neem bijvoorbeeld de Elan Amphibio 8ps ski’s en de Fischer Cruzar X9.

Het huren van ski’s, skischoenen, stokken en meer kan behoorlijk oplopen qua prijs in de welbekende skigebieden. Daarom bieden wij tweedehands ski’s aan om voor een fractie van de nieuwprijs te kopen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook aanbod aan nieuw materiaal in de winkel. We garanderen dat elk paar ski’s en schoenen nog vele vakanties te gebruiken is. In dat opzicht zijn tweedehands ski’s een goede investering ten opzichte van het huren van materiaal ieder jaar.

Voordat wij de ski’s versturen aan onze klanten worden deze altijd uitgebreid gecontroleerd, zo controleren wij de bindingen en repareren we de ski’s als dat nodig is. Dit om te garanderen dat de spullen die mee gaan van goede kwaliteit zijn, zo garanderen wij altijd heerlijk skiplezier. Als je ski’s bij ons huurt of koopt zullen we deze altijd kosteloos waxen en slijpen (of zo nodig repareren).

Vroeger had ons bedrijf in Utrecht de naam Skihandel Utrecht. Na een samenwerking met Skihandel Heeze is Skizaak Utrecht zelfstandig verder gegaan als skiwinkel. Sinds het afgelopen seizoen draagt het bedrijf de naam Skizaak. Vanaf eind 2020 starten wij een nieuw filiaal in Rotterdam; Skizaak Rotterdam.